Herinneringen op beeld helpen je herinneringen te herbeleven

Laat mij je helpen om die beelden te hebben, om momenten of mensen te kunnen herinneren. 
Ik kan mijn passie uitvoeren en ook jou nog eens blij maken, niets wat mij gelukkiger maakt. 
Lees hieronder verder om mij beter te leren kennen. 

Over
.............Susan

Dit ben ik! De fotograaf, het gezicht achter dit bedrijf. Ik vind het zo leuk dat ik dit mag zijn! Fotografie is al jaren een passie van mij, het liefst maak ik jou dan ook blij met mijn beelden.
De emoties, reacties van klanten na het ontvangen en bekijken van hun foto’s, daar doe ik het voor en dat geeft niet alleen jou maar dus ook mij een geluksmomentje! Maar het belangrijke deel daar voor, de fotoshoot zelf vind ik nog leuker, het creëren van jullie foto’s en er een mooi moment en herinnering van maken.  

Susan Bonhof Fotografie

                    NEWBORNFOTOGRAAF           GEZINSFOTOGRAAF          ZWANGERSCHAPSFOTOGRAAF      
                        FAMILIEFOTOGRAAF              PORTRETFOTOGRAAF            TROUWFOTOGRAAF

Maar wie ben ik dan echt?! Jouw fotograaf ben ik als je op zoek bent naar een sociale, geduldige en rustige fotograaf. Maar ik haal zeker ook wat uit de kast om die mooiste beelden te creëren. Vinden jullie het lastig om op de foto te gaan? Dan geef ik jullie een opdrachtje waardoor je gaat ontspannen en dit terug te zien is op de foto’s. 

Susan Bonhof

Niet alleen in Eerbeek en Empe, maar veel verder dan dat

Fotograaf in Eerbeek, Empe maar… ook in veel andere plaatsen, zoals Voorst, Klarenbeek, Apeldoorn, Brummen, Doesburg, Arnhem, Vaassen, Deventer, Holten.. In Gelderland en Overijssel. Er zijn veel plaatsen waar ik al heb mogen fotograferen. Er zijn eigenlijk geen grenzen in wat en waar ik fotografeer, ik vind zoveel leuk en mag gelukkig ook lekker afwisselend mensen blij maken met hun wensen, van newborn- tot gezinsshoot en trouwerij. 

Meer over mij

Ik ben 34 jaar, ik kom uit Eerbeek en woon nu in een heerlijk huisje in Empe.
Ik had altijd al interesse in fotografie. Mooie momenten met veel geduld en precisie vastleggen om nooit meer te hoeven vergeten. 
In 2015 kocht ik mijn eerste ‘echte’ camera en ben ik met een cursus fotografie gestart. Dit bleek voor mij de juiste weg te zijn om in te slaan en deze opleiding smaakte naar meer. 
In 2017 heb ik de fotovakschool in Apeldoorn succesvol afgerond. 
Inmiddels heb ik, om nóg completer te kunnen fotograferen veel cursussen en workshops gevolgd. 
Mijn passie ligt bij het fotograferen van mensen. Want hoe gezellig is een shoot met families of vrienden waar alle leeftijden vertegenwoordigd zijn, ook een newbornshoot is geweldig om te mogen doen en hierbij komt mijn ervaring die ik heb mogen opdoen tijdens mijn opleiding in de kraamzorg ook nog van pas! 
Naast de fotografie werk ik ook nog als apothekersassistente.
Ik heb studiomogelijkheden,waar ik bijvoorbeeld de cakesmash fotoshoots doe, verder werk ik op locatie of lekker ongedwongen buiten. 

Zo zullen jullie mij vaker zien

achter de camera

Volg mij

en ik wijs je de mooiste plekjes aan

Kijkje op het scherm

tussendoor checken of alles klopt, de omgeving, het mooiste licht..