susanbonhoffotografie.newborn

Nu niet meer in de buik maar uit de buik..

Op weg naar Twello voor een newbornshoot van dit knappe mannetje Stijn! En Stijn had ik al eerder voor de lens gehad, huh? hoe kan dat nou als hij hier nog maar 3 weken oud is.. De vorige keer was mama nog zwanger en zat hij nog veilig en warm in de buik. 
Super leuk om weer terug te komen en een lief stel nu als papa en mama te zien. Nou Stijn warm en veilig is het nog steeds, ook buiten deze buik! 

Stijn had nog niet zoveel zin om te gaan slapen, maar dat maakt helemaal niets uit. Want ook al heb je vaak in gedachten dat een baby tijdens de newbornshoot moet slapen, niets is minder waar. Want kijk eens hoe leuk is het als je een foto hebt dat hij al zo wijs in de camera kijkt. Zo loopt elke shoot weer anders, soms slaapt een kindje veel, een andere keer denkt een kindje weer ik ga echt niet in jouw lens kijken. Maar psstt.. ik ga winnen! ik maak er altijd een mooie en unieke shoot van die jullie herinneringen vast legt. 

Voor een newbornshoot plan ik ruim de tijd in, als je nog maar zo kort op de wereld bent, heb je nog tijd nodig om te wennen. En ook al zei ik dat ik ga winnen, de baby bepaalt. Zo ook bij Stijn die tussendoor nog even wat wilde drinken. Dat is prima en kan gewoon! 

Maar als je even geduld hebt, dan krijg je er ook wat voor terug. Want naast de prachtige blikken die Stijn aan mijn camera en aan zijn papa gaf is hij uiteindelijk ook nog heerlijk gaan slapen. 

Papa en Mama hadden met de zwangerschaps fotoshoot ook de kleding mooi op elkaar afgestemd en dat was nu weer het geval. 
Dat is ook fijn als je voor de bevalling al hebt bedacht dat je een newbornshoot wil doen. Om dan al na te kunnen denken over de kleding en als het nodig is nog te kunnen shoppen of wat te kunnen bestellen. 

De newbornshoot vindt gewoon plaats bij jullie in huis, in een ruimte waar lekker veel daglicht is. En hoe leuk is het dat je op de achtergrond de kleuren of details van jullie slaapkamer of babykamer terug ziet. 
Dit zorgt voor een extra herinnering op de foto’s. Uiteraard heb ik een hoop dekens en kleedjes bij mij om als ondergrond te gebruiken. 

In verwachting en op tijd een plekje reserveren, of ben je al een trotse mama of papa en wil je toch nog een shoot?! Neem dan snel contact met mij op 

Ben jij ook opzoek naar een leuke fotoshoot?

susan bonhof fotografie blog

Susan Bonhof