Familie fotoshoot in Loenen
Familie fotoshoot in Loenen

Enthousiaste familie fotoshoot in Loenen

Gezelligheid! Dat straalde deze familie bij de eerste ontmoeting op de parkeerplaats  in de bossen in Loenen bij de Loenense waterval al uit.. Dit wordt een leuke familie fotoshoot, ik voel het nu al! De ouders van dit leuke gezin waren al bijna 40 jaar getrouwd! 40 jaar.. Wat een mooi jubilieum! 

Tijd dus om de familie en herinneringen vast te leggen op een foto en als verrassing op de trouwdag een mooie grote foto cadeau te geven. Nu was dit wel last minute bedacht.. of het mogelijk was dat ik binnen een week een afdruk kon leveren. 
Met een goede samenwerking is er heel veel mogelijk! Dus hebben de kinderen en ik samen ervoor gezorgd dat de foto snel gekozen werd en afgedrukt kon worden. 

Tijdens een familie fotoshoot zorg ik dat we alle tijd hebben, het is een uitgebreide shoot waarin al jullie combinaties en wensen mogelijk zijn! 

We begonnen met alle combinaties met de jongste 2, de kinderen.
Want.. met leuke spelletjes vinden ook zij de fotoshoot leuk maar hun geduld is wel een keer op en het is leuk dat de ouders, maar ook opa en oma een mooie foto met de kleinkinderen hebben en een portretje is zo waardevol want ze veranderen zo snel! 

En toen was het tijd voor de volwassenen! maar volwassen?… Het kind zit altijd nog in je 🙂 Ik zei al dat het een leuke shoot zou worden, ik hou ervan als er enthousiaste en spontane poses worden uitgevoerd, 

Deze familie vroeg om tips voor de locatiekeuze, ik heb altijd een standaardlijstje met mijn favoriete locaties. Foto’s kunnen overal gemaakt worden! Maar en locatie kan veel doen met de foto, deze locatie is wel een van mijn favorieten. Het is er altijd rustig, dat is fijn voor jullie, dat er niet steeds toeschouwers zijn en het licht vind ik er erg fijn! Dat is iets waar ik rekening mee houd om voor jullie de mooiste foto’s kunnen maken. 

Maar had je al gezien dat de kledingkeuze ook veel doet met een foto? Ik geef jullie altijd tips om rekening mee te kunnen houden tijdens de shoot, maar uiteraard is het belangrijk dat jullie je er goed bij voelen, dus kies vooral wat je zelf wil. 
Dat deze familie overleg had gehad over de kledingkeuze dat is terug te zien op de foto, want de kleding is op elkaar afgestemd en rustig, wat er voor zorgt dat alle aandacht naar jullie gaat en daar draait het om! 

Ik hoop jullie een inkijkje te hebben gegeven in hoe ik te werk ga en hoe leuk een fotoshoot kan zijn, ben je nou enthousiast geworden?! Neem dan snel contact met mij op 

Ben jij ook opzoek naar een leuke fotoshoot?

susan bonhof fotografie blog

Susan Bonhof