susanbonhoffotografie.-111

Loveshoot in Klarenbeek

Vraag om een verliefd stelletje en je krijgt Jelle en Julia, heerlijk toch zo’n prille liefde! Op naar de loveshoot in Klarenbeek..

Dit stel stond helemaal open voor mijn ideeën. Dus ze gingen voor de shoot al hun ‘huiswerk’ doen.. Heb je wel eens gehoord dat huiswerk leuk is om te doen?! Mijn huiswerk is zeker leuk, het ‘voorpret’ lijstje. 

Ze vonden het heel leuk om voor de fotoshoot al over deze vragen en elkaar na te denken en ik vond het super leuk om hun al een beetje beter te leren kennen en hun antwoorden te lezen. Jong en toch al zo volwassen, mooi om te zien!

Ze wisten de antwoorden nog niet van elkaar dus een beetje geheimzinnig en spannend was het natuurlijk wel. 

Na een kort wandelingetje naar dit prachtige veld in Klarenbeek konden de jassen uit en trotseerden ze de kou, bikkels! 

Elkaar warm houden was geen probleem voor dit stel, knuffelen maar! Met wat aanwijzingen over hoe ze konden gaan staan of zitten, kwamen er al gelijk prachtige beelden uit. 

Toen was het ook tijd om wat van hun antwoorden te laten horen. 
Dit is een echte vakantieliefde, maar wel een blijvende en dat zijn toch de mooiste. Als je op vakantie al voor elkaar klaar staat en dat na de vakantie blijft volhouden.. en die beschrijving over elkaar geeft. 

Maar er is niet alleen liefde voor elkaar, want ze hebben nog een gezamenlijke liefde.. Pasta! 
En dan ook nog graag naar Italië gaan, ik zie het al voor me over een aantal jaar een bruiloft in Italië met Pasta (ik ga graag mee als trouwfotograaf :))

De locatie voor de fotoshoot had ik uitgekozen en ik heb tips voor de kleding gegeven, ze hadden goed hun best gedaan want het plaatje klopte precies. 

Ik vind deze loveshoots toch echt wel geweldig om te doen. Vaak is het een zwangerschapshoot of newbornshoot waar ik stelletjes voor zie. Maar het is zo mooi om de liefde tussen jullie vast te leggen en weet je dat je ook gelijk echt even tijd met elkaar doorbrengt, er mooie herinneringen aan hebt en deze ook nog eens vastgelegd op beeld zodat je ze terug kunt kijken en terug denken aan dat moment. 

Ben jij ook opzoek naar een leuke fotoshoot?

susan bonhof fotografie blog

Susan Bonhof