gezinsfotoshoot
gezinsfotoshoot

Toeval bestaat het?

Toeval.. bestaat het? Verderop in deze blog wordt duidelijk waarom ik hier toch echt over na ging denken!

In oktober afgelopen jaar stond ik op een speelgoedbeurs van kinderopvang ‘ut Trepke’ in Voorst voor het goede doel waar de kinderen op de foto konden en er een fotoshoot gewonnen kon worden bij de verloting. 

Daar ontmoette ik Tamara en ook Erik. Die middag kwam Erik even stiekem naar mij toe om te informeren wat een gezinsfotoshoot kost omdat hij dat als kado wilde geven voor Tamara haar verjaardag. 

Wat hoor ik later omgeroepen worden?.. Erik had de fotoshoot gewonnen tijdens de verloting! Hoe leuk is dat, ik wist in ieder geval zeker dat de winnaar heel erg blij was! Maar dit was niet het enige…

Ze hadden besloten om met de fotoshoot te wachten tot het voorjaar zodat we lekker naar buiten konden en de foto’s gemaakt konden worden zonder jas. 

Dus begin mei was het zover, ik ben met het gezin lekker de natuur in gegaan. Het was eventjes lopen naar de locatie, maar als je er bent dan heb je ook wat. De kinderen gingen lekker op de fietsjes. 

Een weekje voor de fotoshoot belde Tamara op, ze was in verwachting van de 3e! En de week na de shoot zou bekend worden of ze een 3e zoon of nu een dochter zouden krijgen, ze had het nog niet eerder gedaan maar nu er toch een fotoshoot gepland stond was het wel leuk om deze te gebruiken voor de bekendmaking. 

Wat zou het worden??

Dit soort ideeën! Kom maar door, ik hou altijd van originele inbreng. Maar het geslacht was natuurlijk nog niet bekend, dus werd er een roze en blauwe ballon geregeld en maakten we met beide kleuren foto’s. 

Maar om op dat toeval terug te komen… Gelukkig na het maken van de foto’s (scheelt weer een hoop stress :P) was de blauwe ballon weg gewaaid… Het was toch leuk om de ballon nog te gebruiken bij bekendmaking bij familie. 
Ik grapte nog nou dan moet het zo zijn en krijgen jullie nu een meid, dit is het teken! 

En wat zie ik een week later bij de fotoselectie?! De roze ballon was gekozen! Na 2 jongens worden zij nu toch echt grote broers van een zusje. 
Kortom.. Bestaat toeval nou wel of niet?…

Ben jij ook opzoek naar een leuke fotoshoot?

susan bonhof fotografie blog

Susan Bonhof