susanbonhoffotografie.-1kopie-min

Het werd hoog tijd voor liefdevolle fotos

In november kreeg ik een berichtje van een bekende, Susanne die ik ken van de ontspannende massages die ze mij geeft in haar salon stuurde nu iets naar mij in plaats van dat ik een appje stuur of ze nog een plekje voor mij heeft. Ze vond het hoog tijd voor liefdevolle foto’s met haar gezin, dit was te lang geleden en de meiden die groeien zo snel!

We zaten al vol in de winter en dus.. warm was het buiten niet meer. Maar bikkels dat ze zijn gingen we een datum prikken voor een gezellige wintershoot om de kou te trotseren. Op een zondag hebben we afgesproken in het bos in Voorstonden, dit is toch wel een van mijn favoriete locaties. 

En nu denk je waar ligt dat dan.. Ongeveer tussen Brummen, Eerbeek en Zutphen in. Kinderen kunnen er lekker hun gang gaan en van ouders krijg ik vaak te horen: ‘maar dit is een mooie wandellocatie’.

Wat een gezellig gezin kwam daar uit de auto! Met 3 vrolijke meiden. We hadden gelijk raakvlakken, want een van de meiden heet Sterre net zoals mijn lieve nichtje en Ik heet Susan net zoals hun moeder. We zijn eerst rustig gaan wandelen samen naar de eerste fotolocatie, want ik heb vaak wel een beetje in gedachten waar ik de foto’s wil gaan maken. Om allemaal te wennen mochten ze eerst met z’n vijven op de foto, dat was voor de jongste spruit toch wel fijn.

Daarna heb ik nog een momentje 1 op 1 genomen met papa of mama en een dochter, hoe leuk is het om later ook een mooie foto alleen met je vader of moeder te hebben als herinnering.

Tijd voor spelletjes

Voor Chloé was het nog best een beetje spannend af en toe, maar met wat leuke spelletjes en afleiding zijn er prachtige foto’s ook met haar gemaakt. En… geef toe, op de foto’s zie je zeker dat ze het ook heel leuk had! Wat deed papa leuk mee met de spelletjes! Super leuk zo’n enthousiaste man die van alles uit de kast haalt met zijn dochters en vrouw. En dat mama weet wat liefde is dat werd ook wel duidelijk! Een poos na de shoot kreeg ik nog een leuk berichtje met foto van het resultaat dat de liefdevolle foto’s mooie plekken hadden gekregen aan de wand in huis.

p.s. Mocht je nou een kleine verwachten en straks zo dicht mogelijk bij elkaar willen slapen, Susanne heeft een prachtig bedrijf: Wieg huren, die co-sleepers verhuurd. En nee ze heeft niet om reclame gevraagd maar elkaar helpen is altijd fijn en ik vind het een mooi bedacht bedrijf dus deel ik deze tip heel graag met jullie!

Wieg huren? www.wieghuren.nl 

Ben jij ook opzoek naar een leuke fotoshoot?

susan bonhof fotografie blog

Susan Bonhof